http://norbimasszor.hu

Tél beköszöntével gyakran előfordul , hogy megfázunk, fáj a torkunk illetve lázasak leszünk. Több éve kísérletezgetek „mindenféle házi” praktikával, melyet időközben saját magam is ötvöztem modern eszközökkel, vitaminkészítményekkel.

Nos kezdjünk is bele, amikor beteg vagyok az első tevékenységem az , hogy a napi c-vitamin mennyiséget 5000 mg-al emelem(Egyébként mindennapi vitaminként Scitec Multi Pro-t szedem és ajánlom mindenkinek), illetve minden 1000mg c-vitamin után  egy literrel több vizet iszom.  Ezek mellett éjszakára citromot(héjastól) illetve fokhagymát keverek össze, majd jól összekeverem turmixgépben és megiszom. A kúrát 3-4 szer érdemes megismételni 2-3 óra elteltével majd lehetőség szerint aludjunk pihenjünk figyelni kell arra , hogy éjszaka legyünk jól betakarva, mivel izzadni, méregteleníteni fogunk. (Kiegészíthetjük még a hatásosság kedvéért „egy kis” kémiai stabilizátorral, gyógyszerrel: Algopyrinnel.(Ne vigyük túlzásba.)

Azok akik rendszeres testedzéssel, sportolással „őrzik”  egészségüket ilyen esetekben – érdemes egy adott időre felfüggeszteni az edzést hisz ha mozgunk,sportolunk azzal akadályozzuk a gyógyulásunk folyamatát.  Ne feledjük, hogy a masszázs is fizikai igénybevételnek minősül, ezért megfázott, beteg állapotban ne keressük fel a masszőrünket se.

Betegségmentes telet és jó egészséget kívánok Önöknek!

norbi-masszőr-citrom

IDŐPONTOT KÉREK MOST!